Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om uw aankoop meteen mee te nemen hebben wij ook de juiste eigen mensen om uw bestelling thuis te bezorgen. Binnen onze bezorgdienst zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder leggen we uit wat de betreffende diensten inhouden.

Drempellevering

Een drempellevering wil zeggen dat we het product netjes bij u thuis afleveren op een, in overleg met de klant, gekozen moment. De klant pakt het product zelf uit, sluit het zelf aan en zorgt zelf voor de verwerking van het verpakkingsmateriaal.

Image

Installatie box begane grond:

Wij komen u bestelling thuis afleveren op een samen gekozen moment. Hierbij zorgen we dat het product wordt uitgepakt, aangesloten of geïnstalleerd en al het verpakkingsmateriaal mee retour genomen wordt. Het betreft bij deze service de levering van vrijstaande producten zoals wasmachines, koelkasten en drogers. U heeft dus nergens werk mee en kunt na vertrek van de chauffeur gebruik maken of zelfs genieten van uw aankoop.  

Installatie box op verdieping:

Bij een installatie op verdieping komen we met twee installateurs uw aankoop boven op z’n plaats zetten en aansluiten. Ook hier betreft het vrijstaande producten. Het afval nemen we retour waardoor u nergens werk mee heeft.  Door de dienst hoeft u zelf geen pijn aan de rug te krijgen of iemand te vragen u te helpen. Wij regelen het allemaal voor u.

Installatie box TV:

Een TV wordt in veel gevallen zelf meegenomen of wanneer de doos te groot kiest men vaak voor een drempellevering. Veel consumenten weten echter niet hoe een tv moet worden aangesloten of geïnstalleerd. Uiteraard hebben wij hier ook specialisten voor. Bij deze service pakken we de tv keurig uit, monteren we de voet of voetjes onder de tv en sluiten we alles netjes aan op de kabel of TV–box welke door uw provider is geleverd. Wilt u de tv opgehangen hebben dan kan dat ook maar dan kiest u een andere Installatie box.

Meerwerk installatie box:

In sommige gevallen is een levering complexer. Denk hierbij aan het inbouwen van nieuwe keukenapparatuur of het ophangen van een nieuwe TV aan een wandbeugel. Soms willen consumenten de audiokabels netjes weg gewerkt hebben of een netwerk of antenne installatie aangelegd krijgen. Deze werkzaamheden zijn niet altijd hetzelfde. Ook complexere installaties gaan wij niet uit de weg. Onze ervaren monteurs hebben zoveel ervaring dat “kan niet” bij ons bijna niet bestaat.  Deze werkzaamheden doen wij op basis van achteraf calculatie tegen een vooraf afgesproken uurtarief. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.