Home Nieuws Expert Deurne Beste Expert 2012
Expert Deurne Beste Expert 2012

Nijkerk, 22 Januari 2013

De beste Expert van Nederland staat in Deurne.
De electronica specialist is de winnaar van de grootschalige winkelwedstrijd die de Nederlandse Expert groep ieder jaar organiseert. Op de tweede plaats eindigde Expert Vroomshoop gevolgd door Expert Leersum.
Aan de wedstrijd deden alle ruim 150 Expertwinkels mee. De bekendmaking van de "beste Expert van Nederland"is het resultaat van een wedstrijd die gedurende heel 2012 is gehouden.

Trotse ondernemers
Ondernemers Geert Linders en Bert van Asten zijn wederom trots op deze onderscheidingen en namen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 21 januari jl. hun prijzen in ontvangst.
Geert Linders: "Ik ben super trots op ons team! Wij doen ons uiterste best om optimale service te verlenen en dat doen we met veel plezier. Klanten waarderen dit. Het is een groot compliment en een beloning voor ons hele team."
Expert Deurne viel al eerder in de prijzen. Tijdens de winkelwedstrijd in 2009 en 2010 eindigde de winkel ook al als eerste en tijdens de winkelwedstrijd in 2011 eindigde de winkel als tweede.
"Het zijn mooie prestaties! Maar wij blijven, met ons gemotiveerde team, gewoon doen waar we goed in zijn", aldus Linders.