Home Nieuws Expert Deurne valt wederom in de prijzen
Expert Deurne valt wederom in de prijzen

‘Beste Winkel Teamprestatie” en tweede plaats ‘Beste Expert van Nederland’

Nijkerk, 24 januari 2012 – De ‘Beste Winkel Teamprestatie’ staat in Deurne. De elektronicaspecialist is winnaar geworden van deze categorie in de grootschalige winkelwedstrijd die de Nederlandse Expert Groep ieder jaar organiseert. Tevens behaalde Expert Deurne de tweede plaats overall. Op de eerste plaats eindigde Expert Leersum en op de derde plaats Expert Leeuwarden. Aan de wedstrijd deden alle ruim 150 Expertwinkels mee. De bekendmaking van de ‘Beste Expert van Nederland’ is het resultaat van een wedstrijd die gedurende heel 2011 is gehouden.

 

Trotse ondernemers

Ondernemers Bert van Asten en Geert Linders zijn wederom trots op deze onderscheidingen en namen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 23 januari jl. hun prijzen in ontvangst. Geert Linders: “Ik ben super trots op ons team! Wij doen ons uiterste best om optimale service te verlenen en dat doen we met veel plezier. Klanten waarderen dit. Het is een groot compliment en een beloning voor ons hele team.” Expert Deurne viel al eerder in de prijzen. Tijdens de winkelwedstrijd in 2008 werd expert Deurne tweede van Nederland en won de eerste prijs consumentenoordeel, in 2009 en 2010 eindigde de winkel als eerste en mocht zich twee jaar lang ‘Beste Expert van Nederland’ noemen. “Het zijn mooie prestaties! Maar wij blijven, met ons gemotiveerde winkelteam, gewoon doen waar we goed in zijn,” aldus Geert Linders.

 Verkiezing ‘Beste Expert van Nederland’

Tijdens de winkelwedstrijd werden alle Expertwinkels beoordeeld op winkelpresentatie, lokale acties, klantvriendelijkheid en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken. Uit deze beoordelingen zijn de winnaars van de verkiezing ‘Beste Expert van Nederland’ plaats 1, 2 en 3, de ‘Beste Winkel Winkelpresentatie’ en de ‘Beste Winkel Teamprestatie’ gekomen.

Natuurlijk willen Geert Linders ,Bert van Asten en alle medewerkers iedereen bedanken die hun positieve inbreng hebben gegeven aan de vakjury, mede dankzij jullie mogen wij dit jaar ook weer twee mooie prijzen in ontvangst nemen.

Graag zien wij u in de toekomst terug in onze winkel zodat wij u wederom goed van dienst kunnen zijn.