Home Nieuws Expert Deurne: wederom Beste Expert van Nederland!
Expert Deurne: wederom Beste Expert van Nederland!

Deurne, dinsdag 1 februari


Expert Deurne mag zich, voor de tweede keer op rij, de beste Expertwinkel van Nederland noemen. De elektronicaspecialist kwam ook dit jaar weer als beste uit de bus tijdens de winkelwedstrijd ‘Experts Beste 2010’ onder alle 165 zaken van de winkelformule. Voor het vierde achtereenvolgende jaar werden de winkels beoordeeld op winkelpresentatie, teamprestatie en consumentenoordeel. Op maandag 31 januari jl. werden de winnaars bekendgemaakt en werd de overall titel “Beste Expert van Nederland” wederom gewonnen door Expert Deurne.

 

Gedurende een aantal actieweken in 2010 werden alle Expertwinkels uitgebreid beoordeeld door zowel consumenten als een deskundige jury. Daarbij werd gelet op zaken als winkelpresentatie, lokale acties, klantvriendelijkheid en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken.

 

Trotse ondernemer

Geert Linders en Bert van Asten, het ondernemersduo van Expert Deurne,   waren blij verrast met deze onderscheiding en ze namen dan ook tevreden en enthousiast hun prijzen in ontvangst. De wisseltrofee mag dus nog een jaar in Deurne blijven staan. Geert Linders is met recht trots op deze onderscheiding: “Vorig jaar zijn we ook al uitgeroepen tot de Beste Expertwinkel van Nederland. We hoopten natuurlijk dit jaar weer hoog te eindigen. Maar dat we eerste zouden worden, dat hadden we absoluut niet verwacht. De benoeming tot Beste Expert van Nederland is dan ook de kroon op ons werk.” Expert Deurne viel al eerder in de prijzen. Tijdens de winkelwedstrijd in 2009 eindigde de winkel ook als eerste en in 2008 kregen zij de onderscheiding Beste Winkel Consumentenoordeel. “Het zijn mooie prestaties! Maar wij gaan gewoon met beide benen op de grond weer verder,” aldus de nuchtere ondernemer.

 

Natuurlijk willen Geert Linders ,Bert van Asten en alle medewerkers iedereen bedanken die gestemd hebben of hun positieve inbreng hebben gegeven aan de vakjury, mede dankzij jullie mogen wij deze zeer gewaardeerde prijs in ontvangst nemen.

Graag zien wij u in de toekomst terug in onze winkel zodat wij u wederom goed van dienst kunnen zijn.