Home Nieuws Expert Deurne is Experts beste 2009!!!
Expert Deurne is Experts beste 2009!!!

Expert Deurne mag zich de beste Expertwinkel van Nederland noemen. De elektronicaspecialist kwam als beste uit de bus tijdens de winkelwedstrijd ‘Experts Beste 2009’ onder alle 180 zaken van de winkelformule. De winkels werden voor het derde achtereenvolgende jaar beoordeeld op de onderdelen consumentenoordeel, winkelpresentatie en teamprestatie. De titel “Beste Expert van Nederland” werd hierbij gewonnen door Expert Deurne.

 

Gedurende een aantal actieweken eerder dit jaar werden alle Expertwinkels uitgebreid beoordeeld door zowel consumenten als een deskundige jury. Daarbij werd gelet op zaken als winkelpresentatie, uitgebreide A en ster assortiment, lokale acties, klantvriendelijkheid en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken.

Hierbij heeft Expert Deurne op alle vlakken zeer goed gescoord.

 

Trotse ondernemer

Expert Deurne is blij verrast met deze onderscheiding en nam dan ook tevreden en enthousiast haar prijs in ontvangst. Het team mag onder andere een heel jaar lang de wisseltrofee “Beste Expert 2009” in de winkel plaatsen. Een trofee om met recht trots op te zijn. En dat zijn ze ook bij Expert Deurne. Ondernemer Geert Linders: “Vorig jaar waren we de Beste Winkel Consumentenoordeel en dit jaar zijn we als eerste geëindigd in het totaalklassement. Ongelofelijk! We zetten ons altijd in om goede kwaliteit aan onze klanten te leveren en de benoeming tot Beste Expert van Nederland is dan ook een mooie waardering voor onze inspanningen.” Mede dankzij de vele acties, maar uiteraard ook door goede omzetcijfers, een uitstekende waardering door mystery shoppers én natuurlijk het zeer positieve oordeel van consumenten, eindigde Expert Deurne als eerste in de onderlinge Expert-wedstrijd.

 

Geert Linders en Bert van Asten nemen samen met hun partners de "Experts Beste 2009" trofee in ontvangst.

Hoge kortingen!

Met de eerste plaats in het eindklassement heeft Expert Deurne een goede reden om feest te vieren. Dit feest vieren zij uiteraard niet alleen, maar samen met alle klanten! Om u te bedanken, kunt u de komende weken bij Expert Deurne dan ook zeer scherpe prijzen en hoge kortingen op verschillende producten verwachten!

 

Expert meest klantvriendelijke bedrijf in home-elektronica

In 2009 is Expert opnieuw uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf in home-elektronica. U kent Expert als de winkel in uw buurt waar u zorgeloos kunt kopen, en waar u naast topkwaliteit ook de beste service en deskundig advies mag verwachten. Ook dit jaar staat Expert Deurne weer klaar om u de beste service te blijven verlenen.

Expert Deurne is gevestigd aan de Stationsstraat 47-49. Al winkelend komt u er vanzelf langs.