Home Nieuws Nieuwe winkel Expert Deurne geopend
Nieuwe winkel Expert Deurne geopend

Na een periode van voorbereiden, plannen, verbouwen en inrichten was het dan eindelijk zover.
Onder veel belangstelling van personeel, familie, bekenden en klanten werd dan eindelijk de nieuwe winkel geopend.
Na een korte toespraak opende de burgemeester van Deurne samen met twee dochters van de eigenaren Geert Linders en Bert van Asten de nieuwe winkel.
Aansluitend was er de mogelijkheid voor klanten en winkelend publiek om ons nieuwe interieur concept C2010 te bezichtigen en eventueel een eerste aankoop in onze nieuwe winkel te doen.
Hieronder een aantal foto's van de opening op 30-08-2009.


In onze nieuwe winkel zijn alle product groepen ruimer opgezet, hierdoor wordt meer rust gecreeerd en kunnen klanten in een rustige, gemoedelijke sfeer goed geinformeerd worden zodoende een goede aankoop te doen.
Zo is er een aparte "Miele in store" ruimte in het interieur opgenomen, hier vind u alle producten van het merk Miele terug, dit in de geheel eigen stijl van het merk Miele.
Ook is er een ruim opgezette Bose demo wand geplaatst, hier kunnen klanten een perfecte demonstratie krijgen van de mogelijkheden van Bose.
Nieuw in ons assortiment zijn de tv's van Loewe, ook hiervoor is weer een apart gedeelte ingericht, onze verkopers kunnen u hierover perfect informeren.
Dan zijn er natuurlijk ook de nodige andere product groepen zoals kleinhuishoudelijke producten, koelen en vriezen, wasmachines en drogers, keukeninbouw apparatuur, navigatie systemen en audio producten die allemaal ruim zijn opgezet om de klant zodoende een prettige winkel ervaring te laten beleven.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden dan kunt u diverse foto's bekijken in onze foto gallery ook begroeten wij u graag binnenkort een keer in onze nieuwe winkel.