Home Nieuws Expert Deurne gaat verhuizen update 17-06-2009
Expert Deurne gaat verhuizen update 17-06-2009

Verbouwing van het nieuwe pand is begonnen!! 

Na een lange periode van voorbereidingen en planningen is er dan eindelijk begonnen met de verbouwing van het nieuwe pand van Expert Deurne.
De plannen zijn groots, het pand waar voorheen drie winkels in zaten wordt nu een grote winkel, hiervoor moet natuurlijk eerst het nodige sloopwerk verricht worden, dit wordt gedaan door van der Heijden sloopwerken uit Asten.
Aan de achterzijde komt een compleet nieuwe gevel met ingang aan de parkeerplaats.
Het interieur van de winkel wordt geheel naar de nieuwe huisstijl van Expert ingericht volgens het concept 2010.
In de kelder komt een groot magazijn, met daarbij de Technische Dienst voor de reparaties die we in eigen beheer uitvoeren.
Op de begane grond komt het voorste gedeelte van de winkel, waarbij in het midden de ingang komt aan de zijde van de Stationsstraat. Een trap, ongeveer 1m60 hoog over bijna de hele breedte, deelt de winkel in 2 en brengt u naar de rest van de winkelvloer, deze loopt door tot aan de achterzijde waar ook een ingang komt aan de parkeerplaats.
Bij de achteringang en in de winkel worden 2 mindervalide liften geplaatst.
Vanaf de winkelvloer op 1m60 hoogte loopt nog een trap naar de 2e verdieping, daar komt een nieuw kantoor gedeelte met een nieuwe kantine.
De meeste aanpassingen worden door aannemer Geven verricht.
Verder wordt onze nieuwe winkel door Kersten retail voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van o.a. verlichting, airco, computersystemen, telefoon centrale, beveiliging en audio/video aansluitingen.

 

 

 

 

 

 


Hopelijk gaat de verbouwing voorspoedig en kunnen wij u vanaf 30 augustus in onze nieuwe winkel ontvangen.