Home Nieuws Klanten dragen Expert Deurne op handen
Klanten dragen Expert Deurne op handen

Beste winkel consumentenoordeel en tweede plaats totaalklassement

Expert Deurne kreeg het beste oordeel van klanten tijdens de wedstrijd ‘Experts Beste 2008’ onder alle ruim 180 zaken van de winkelformule. De winkels werden voor het tweede achtereenvolgende jaar beoordeeld op winkelpresentatie, omzetcijfers en consumentenoordeel. Expert Deurne won de laatst genoemde deelwedstrijd en eindigde als tweede in het totaalklassement. Dubbel in de prijzen, dus! Gedurende een aantal actieweken eerder dit jaar werden alle Expertwinkels uitgebreid beoordeeld door zowel consumenten als een deskundige jury. Daarbij werd gelet op zaken als winkelpresentatie, lokale acties, klantvriendelijkheid, en op de teamprestatie die de winkels wisten te bereiken. Ook kon de consument via www.expert.nl zijn stem uitbrengen op zijn favoriete Expertwinkel.  

Trotse en blije ondernemer
Expert Deurne is blij verrast met deze onderscheidingen en nam dan ook tevreden en enthousiast hun prijzen in ontvangst. Ondernemers Bert van Asten en Geert Linders: “Wij zijn blij met deze onderscheidingen. We zetten ons altijd in om een goede kwaliteit aan onze klanten te leveren en de eerste plaats in de categorie Consumentenoordeel is dan ook een mooie waardering voor onze inspanningen.” Mede dankzij acties, maar uiteraard ook door goede omzetcijfers, een uitstekend niveau op het gebied van service en advies, én natuurlijk het zeer positieve oordeel van consumenten, eindigde Expert Deurne als tweede in de onderlinge Expert-wedstrijd. “Maar we gaan dit jaar natuurlijk wel weer enorm ons best doen om de nummer één te worden”, aldus Geert Linders. 

Expert Deurne bedankt klanten
Ondernemers Bert van Asten en Geert Linders wil iedereen bedanken die via internet heeft gestemd op onze winkel. Geert Linders: “Het enorme aantal stemmen die zijn uitgebracht op onze winkel, hebben ons goed gedaan. Mede dankzij deze stemmen hebben wij de eerste plaats in de categorie Consumentenoordeel gehaald. Dus klanten bedankt!”. 

Hieronder het trotse team van Expert Deurne, Mandy Verstappen ontbreekt op de foto.