Home Nieuws Expert Deurne gaat verhuizen
Expert Deurne gaat verhuizen

Voor velen komt dit nieuwsbericht waarschijnlijk als een enorme verrassing.Na vele jaren op de bekende lokatie te hebben gezeten, op de hoek van de Stationsstraat en de Heuvel, gaan we met Expert Deurne verhuizen. 

Waarheen?
Naar het pand waar tot voor kort Intertoys zat en nu zelfs nog , Shoeby shop, Music store en huis Havelaer.Deze drie winkels lijken vanaf de voorzijde bekeken drie aparte winkels, maar zijn in werkelijkheid 1 grote winkel waar voorheen Wasser huishoudartikelen gevestigd was. Dit gaat uiteindelijk 1 winkel worden waar we als Expert Deurne volledig gebruik kunnen maken van de ruimte die dit pand ons biedt.

Aangezien we al jaren uit onze wel bekende jas aan het groeien zijn, en dagelijks steeds vaker tegen de nadelen van een te klein magazijn, winkel en werkplaats aanlopen, kunnen we deze kans niet laten gaan.Door het verhuizen van de voorgaande winkels naar de nieuwe winkelruimten in de Wolfsberg en dergelijke kwam voor Expert Deurne deze winkelruimte vrij. 

Uiteraard zijn de plannen allemaal nog in de beginfase, echter wordt er toch al rondom het pand hard gewerkt om de parkeergelegenheid gereed te krijgen voor de C1000 supermarkt die ernaast gevestigd wordt. Uiteindelijk zal het toekomstige pand van Expert Deurne ook een achteringang krijgen die aan de parkeergelegenheid komt te liggen (zie ook de foto). Zodoende zijn we ook makkelijk bereikbaar voor onze klanten met de auto. 

Verdere plannen zijn nog in ontwikkeling, zoals interieur, exterieur en alles wat er verder bij komt kijken.Natuurlijk houden wij u via deze website op de hoogte.