Home Nieuws Expert Deurne presenteert zich op Ysselsteyn leeft
Expert Deurne presenteert zich op Ysselsteyn leeft

Dit evenement werd voor de vierde keer door de Vereniging van Zelfstandige Ondernemers Ysselsteyn en omstreken (VZO) georganiseerd op 13 en 14 september 2008. Expert Deurne had hiervoor ook een uitnodiging ontvangen, natuurlijk wilden wij deze kans niet laten gaan om Expert Deurne op dit evenement te presenteren.

 Verder presenteerden ook vele andere bedrijven en verenigingen zich op deze dagen met vele leuke acties zoals, tokkelen van het boerenbonds gebouw, helikopter vluchten, springkussen voor de jeugd, gezellig terras, diverse demonstraties door bedrijven en verenigingen, en nog veel meer. Met behulp van een leuk ingerichte stand presenteerde Expert Deurne demo’s van o.a.:

Philips Senseo Latte Select
De welbekende Senseo koffiezetter met een melk reservoir waardoor deze koffiezetter veranderd in een koffiemachine waarmee een overheerlijke cappuccino, latte macchiato, cafe latte of een gewone kop zwarte koffie gezet kan worden in een hand omdraai.

Tefal Actifry Multi cooker
Gezond eten word nu wel heel erg lekker!!!Krokante patat bereiden zonder frituurvet en tot 50% minder vet, ook ideaal voor tal van heerlijke gezonde bereidingen zoals groente, vlees, vis en fruit gerechten.

Philips Aurea LCD TV
De LCD TV met de verleiding van licht.Laat door de Aurea LCD TV uw kijk ervaring veranderen, een volledig frame wat mee kleurt met het beeld van de tv waardoor kijken ook echt kijken en geloven wordt.

Philips sapcentrifuge
Met behulp van deze sapcentrifuge heeft u in een hand omdraai een heerlijk glas vers geperst fruit sap. De stukken fruit kunnen er met schil en alles in, waardoor alle vitaminen bewaard blijven, het fijnmazig filter haalt alle resten eruit die niet in het sap thuis horen.

Bose Lifestyle 28
Breng uw films en muziek tot leven, dit gebeurde ook regelmatig tijdens de diverse demonstraties, waarbij de bezoekers konden genieten van een fraai stukje muziek. Dit systeem bevat onder andere een dvd/cd-speler en DIRECT/REFLECTING® cube luidsprekers. Het ADAPTiQ®-systeem past het geluid aan op basis van de akoestiek van de ruimte.

Bose 3-2-1 systeem
Het BOSE® 3·2·1® systeem levert een volledige home cinema-ervaring met minder luidsprekers en complexiteit. De installatie is eenvoudig: met slechts twee voorluidsprekers en een ACOUSTIMASS®-module beschikt u over een geluid waarmee u uw favoriete films en muziek tot leven wekt.

Door bovenstaande demonstraties was er voor iedereen wel iets interessants te vinden op de stand van Expert Deurne. We kunnen zeggen dat het zeker een geslaagd evenement was gezien het aantal bezoekers van dit goed georganiseerde evenement.  Vooral zondag overdag zijn vele bezoekers de diverse stands gepasseerd wat een gezellige drukte met zich meebracht. (zie ook de foto)